06 87125186
SIgnal/Telegram/Whatsapp 06 87125186
Info@vollevend.nl

Over Vollevend

Hallo!

Ik ben Rosita Balm, initiatiefnemer van Vollevend coaching, Focus en Expres jezelf. Sinds 1994 is Marcel mijn partner en samen hebben we vier zonen en een dochter in de leeftijd van 6 tot 24 jaar.

Al van jongs af aan heb ik grote interesse in het mentale, fysieke, emotionele en spirituele van de mens. Hierdoor heb ik over een breed spectrum opleidingen en cursussen gevolgd en ervaringen opgedaan tijdens het werken met o.a. kinderen en volwassenen met lichamelijke e/o cognitieve beperkingen, het runnen van een eigen sportmassagepraktijk tot werken in de zorg als verzorgende. Ook het onderhouden van een langdurig stabiele en vervullende relatie met mijn partner en het runnen van een groot en gemêleerd gezin als thuisblijvende moeder en ook als werkende moeder, is een enorme bron van levenservaringen.

Het is een verlangen van mij om mensen die er klaar voor zijn het heft in eigen handen te nemen en daarvoor naar zichzelf willen (durven) kijken, te ondersteunen in het (weer) bewust worden van hun eigen kracht, pracht en hun bekwaamheid in het creëren van het leven dat zij werkelijk verlangen, en hun te inspireren tot actie ondernemen aan de hand van hun (hervonden) innerlijke wijsheid.

Jij bent wie je werkelijk nodig hebt!